Ponton Resort - tudnivalók

Az épület különleges, egyedi és extravagáns formája kiemeli közvetlen és tágabb környezetéből. Az illatos, dekoratív, zöld mellvédes kialakítás harmóniát alkot az épített és a természetes környezettel. A zárt kert, a társasház közös használatába kerül, kivéve a kertkapcsolatos lakások kertrészeit, amelyek kizárólagos használati jogához jutnak hozzá az adott lakások tulajdonosai.

A tartószerkezet vasbeton pillérvázas, vázkitöltő téglafalazattal. Az épület síkfödémje monolit vasbeton szerkezet. A lakásokat elválasztó falak, valamint a lakás és a lépcsőházi közlekedő között speciális hang-gátló fal kerül beépítésre. A külső téglafalakat és a homlokzati vasbeton szerkezeteket a legmodernebb táblás hőszigetelő-rendszer fedi. A szigetelő lemezek megfelelő vastagsága biztosítja az alacsony hő veszteséget. A lakások egyedi hűtés- és fűtéséről a legmodernebb Diakin Hőszivattyús rendszer gondoskodik, minden lakás saját berendezést kap. A nyílászárók a mai kor elvárásainak megfelelő minőségűek, 3 rétegű üvegezéssel. Az épület homlokzata nemes-vakolat és kőburkolat felületképzést kap.

A zárt és körbekerített területen kültéri parkolók (fedett és nyitott), a ház alsó szintjén pedig garázsok lesznek kialakítva. A közös medence modern, akril üvegszálas technológiával épül, melyből közvetlen kilátás nyílik a Balatonra. A lépcsőházba, a közös helyiségekbe és a folyosókra magas kopás állóságú hideg burkolat kerül.

Lakásaink emelt szintű szerkezetkész vagy kulcsrakész állapotban is megvásárolhatóak.

Projektjeink megvalósításakor a kezdetektől ragaszkodunk az igényes tervezéshez, a korszerűség alapelvéhez, a minőségi kivitelezéshez, maximálisan szem előtt tartva vevő - partnereink elképzeléseit. Vevőként, projektünkhöz már a kivitelezés megkezdése előtt érdemes csatlakozni azért, hogy a tervek alapján mielőbb kiválasztásra kerüljön az a szimpatikus lakás, amelynek kialakításakor funkcionálisan és esztétikailag is figyelembe tudjuk venni a leendő tulajdonosok ötleteit, szándékait.

Fontos szempont lakásaink kialakítása során, hogy a rendelkezésre álló legmodernebb szigetelő rendszereket és építési anyagokat felhasználva, hatékony energiafelhasználást biztosítsunk lakásaink tulajdonosai számára.

Az általunk kínált „nyugalom és luxus" sziget a Füredi út 24. szám alatt kerül kialakításra, 1 db épületben. Az ingatlan ideális elhelyezkedése miatt, szinte valamennyi lakás napfényes. A Balatonra nézők délnyugati tájolásúak, tökéletesen benapozottak.

WarpTheme

Infrastruktúra

A környéken óvoda-bölcsőde és általános iskola fogadja az ott élő családok gyermekeit. Egészségügyi szolgáltatók, élelmiszerboltok, autóbusz pályaudvar, vasútállomás, éttermek, vendéglátóhelyek, valamint Posta, bankautomata, néhány perc sétával megközelíthető a társasházból. A strand és a sétány közvetlenül a társasház előtt található, gyalogosan egy-két perc alatt elérhető.

Helyszín, környék

Beruházásunk az üdülő település szívében, de mégis közvetlenül a Balatonparton található. A strand szomszédságában változatos méretű, déli- délnyugati tájolású, örök panorámás lakásokat alakítunk ki, amelyek sokak számára lehetőséget adnak egy különleges, önálló otthon megteremtésére vagy a zavartalan pihenés nyugalmára. 

Eladó új építésű lakások Alsóörs központjában

A Ponton Resort belsőépítészetében partnerünk Kacsák Csaba és irodája, a Komfort Centrum Bútorszalon. Az apartmanok enteriőrjének tervezésétől egészen a komplett kivitelezésig nyújtanak magas minőségű szolgáltatást. A tervezők a tulajdonosok által megálmodott designokból és a Balaton hangulatának eszenciáiból élethű 3D látványterveket varázsolnak. Céljuk, hogy a visszafogottabb és az extravagánsabb stílusok kedvelőinek biztosítsák a személyiségüket tükröző otthon érzését.

Képek a Ponton Resortról

logo pontonresort

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3.

balatonalmadi@lakaskulcs.com

Ponton Resort © 2020 Minden Jog Fenntartva.